Foto Hietbrink B.V.

steiner safari 10x30

Steiner 10x30

steiner safari 10x30
€ 259.00 225.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcodesteiner safari 10x30
De meest avontuurlijke verrekijker met ultrscherpe beelden Hoogwaardige optieken met unieke coating Oneindig scherp Ideale kijker voor outdoor Supersterke behuizing.
Incl tas en riemen
Avontuurlijker HD verrekijker
Speciaal voor de outdoor liefhebbers en echte avonturiers heeft Steiner de Safari serie uitgebreid met de Ultrasharp range. Deze range beschikt over alle goede eigenschappen van de Safari serie, maar is uitgebreid met een aantal specifieke verbeteringen. De optiek van de Ultrasharp is gemaakt van de beste lenzen die Steiner kan produceren op het gebied van lichttransmissie en betrouwbaarheid. Daarnaast zijn de lenzen voorzien van een hoogwaardige Steiner High contrast coating ter bevordering van het contrastrijke beeld. De verrekijker heeft een vergroting van 10x en een lensdiameter van 30 millimeter.

Gebruik de verrekijker outdoor
Het maakt niet uit wat u wilt bekijken en waar u dat wilt doen. Dankzij de gebruikstemperatuur van -20 tot 50 graden Celsius kan de kijker nagenoeg in elke omgeving gebruikt worden. Bent u op zoek naar wilde dieren? Of wilt u de mooiste landschappen bekijken in alle mogelijke weersomstandigheden? De Steiner Safari Ultrasharp 10x30 zal u nooit in de steek laten.

Eénmalig scherpstellen, verlies objecten niet uit beeld.
Bij de meeste verrekijkers moet worden scherpgesteld afhankelijk van de afstand van het te bekijken object. Dit houdt dus in wanneer een object op 30 meter bekijkt en daarna overschakeld naar 60 meter dat u opnieuw moet scherpstellen. Bij de Steiner Nighthunter Xtreme verrekijkers is dit niet nodig. Tussen 2 en 20 meter dient u scherp te stellen, bij afstanden verder dan 20 meter hoeft u slechts eenmalig scherp te stellen op uw ogen, waarna het beeld vanaf 20 meter oneindig scherp is.