Foto Hietbrink B.V.

Pentax SD 9x42 WP

Super heldere kijker ook bij weing licht

Pentax SD 9x42 WP
Pentax SD 9x42 WP
Pentax SD 9x42 WP
€ 639.00 449.00 *Prijzen zijn inclusief btw
De verrekijker heeft alle kwaliteit functies van het top assortiment van Pentax: volledig multi-coated lenzen, inwendig scherpstelsysteem, water- en stofdicht, stikstof gespoeld en fase correctie coatings op de BaK4 prisma's.
Voorraad

Pentax SD 9x42 WP

Deze verrekijker voldoet aan de traditionele vraag van de kijker door te beschikken over een vergroting van 9x. De verrekijker heeft alle kwaliteit functies van het top assortiment van Pentax: volledig multi-coated lenzen, inwendig scherpstelsysteem, water- en stofdicht, stikstof gespoeld en fase correctie coatings op de BaK4 prisma's. De nieuwe verbeterde lichttransmissie coating zorgt voor haarscherpe beelden. De polycarbonaat behuizing maakt het hele pakket een full-size lichtgewicht. Deze verrekijker biedt ook 4-stops helicoid oogschelpen. Wanneer het gewicht een kritische factor is voor u, dan is deze verrekijker de perfecte reden om te upgraden naar full-size.

Volledig multi-coated lenzen maximaliseren de hoeveelheid licht die door de lens komt, waardoor schittering en ghosting wordt voorkomen. Deze volledig multi-coated optiek zorgen voor de maximale lichttransmissie wat resulteert in een heldere, scherpe kijk op de wereld. Door het toepassen van geoptimaliseerde film-depositie technologie op de lens en prisma oppervlakken beschikt deze Pentax verrekijker over een verhoogde lichttransmissie die heldere beelden met een nauwkeurige kleurweergave creëert!

Pentax heeft een beschermende, nano-technologie coating die water, olie, stof en vuil helpt afstoten. Hierdoor is de verrekijker in diverse weersomstandigheden te gebruiken.
Kenmerken:

   Nieuwe, volledig multi-coated optiek
   Nieuwe verbeterde lichttransmissie coatings
   Fasecorrectie
   Beschermende lenscoating
   Waterbestendig
   Stikstof gespoeld
   Inner Focus Optiek ontwerp
   Vergroting: 9x
   Beeldveld op 1000m: 107 m
   Hoogte: 59
   Breedte: 128 mm
   Diepte: 147 mm
   Gewicht 665 g