Foto Hietbrink B.V.

Pentax K1 met 28-105mm WR

Full Frame Weather resistent

Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
Pentax K1 met 28-105mm WR
2,299.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeK1 II met 28-105
Ongelofelijk veel waar voor uw geld. Deze camera kan met gemak de strijd aan met veel duurdere camera's van Nikon of Canon
1 tot 3 dgn.
Pentax K-1 DSLR Zwart + 28-105mm
De Pentax K-1 DSLR is de eerste fullframe van Pentax en daarmee meteen het vlaggenschip van de Pentax K-serie spiegelreflexcamera's. De camera is uitgerust met een zeer gevoelige 36.4 megapixel fullframe CMOS-sensor zonder anti-aliasing filter die in combinatie met de zeer snelle Prime IV beeldprocessor opnames met een zeer hoge resolutie levert en dat met een snelheid van 4.4 beelden per seconde. Naast de hoge resolutie beschikt de camera over een vijf-assige beeldstabilisatie, diffractie-correctie voor scherpe opnames tot in de kleinste details en het Pixel Shift resolutiesysteem voor opnames met een superhoge resolutie. De weerbestendige constructie, het zeer handige, kantelbare LCD display, full HD video-opname, wifi en GPS completeren de uitgebreide functionaliteit van deze professionele camera.

Stabiele beelden van zeer hoge kwaliteit
De K-1 is uitgerust met het door Pentax ontwikkelde SR II vijf-assige beeldstabilisatiesysteem dat stabiele en scherpe opnames onder praktisch elke omstandigheid mogelijk maakt. Het systeem compenseert op effectieve wijze elke ongewenste camerabeweging. De beeldstabilisatie heeft een bereik van maar liefst vijf stops! Hierdoor kunt u langer uit de hand blijven fotograferen of lange pan shots maken. Het systeem detecteert automatisch welke handeling uitgevoerd wordt en past de stabilisatie hierop aan. Het Pixel Shift Resolution systeem maakt vier opnames van dezelfde scène die steeds één pixel ten opzichte elkaar verschoven zijn. De camera maakt van deze vier opnames één opname met een superhoge resolutie met natuurgetrouwere kleuren en veel meer details dan bij een conventionele fullframe beeldsensor. Dit systeem is zelfs in staat om bij continu-opnames beweging te detecteren en minimaliseert dan automatisch negatieve effecten tijdens de verwerking van het beeld. Hierdoor kunt u deze functie gebruiken voor een breed scala aan scènes en onderwerpen. Omdat de sensor niet over een anti-aliasing filter beschikt, heeft de Pentax K-1 een innovatieve AA-filtersimulator om moiré te minimaliseren. Dit filter biedt dezelfde kwaliteit als een optisch anti-aliasing filter, maar het effect ervan is aan te passen. Dit betekent dat u voor elke scène of onderwerp het beste effect kunt toepassen afhankelijk van de opnameomstandigheden.

Kantelbaar LCD display met hoge resolutie
Om aan verschillende opnamesituaties tegemoet te komen is de K-1 voorzien van een kantelbaar LCD display met een diameter van 3.2 inch. Het scherm kan eenvoudig horizontaal, verticaal of diagonaal gekanteld worden zonder af te wijken van de optische as van het objectief. Het scherm kan circa 35 graden horizontaal kantelen en ongeveer 44 graden verticaal, maar ook zo gekanteld worden dat u het beeld van boven kunt bekijken. Het beeldscherm heeft 1.037.000 pixel en een 3:2 beeldverhouding en is voorzien van gehard glas voor extra duurzaamheid. Met de Outdoor View modus kunt u de gewenste helderheid van het beeldscherm met één druk op de knop kiezen.

Connectiviteit en GPS
De ingebouwde wifi biedt een breed scala aan mogelijkheden voor verbinding van de Pentax K-1 met uw smartphone of tablet. Door het installeren van de Image Sync op uw mobiele apparaat, kunt u het live view beeld van de camera op afstand bekijken, opnames maken en camera-instellingen zoals diafragma, sluitertijd en ISO aanpassen. Het is zelfs mogelijk om de gemaakte beelden over te zetten naar uw mobiele apparaat om deze te delen op sociale media. Dankzij de ingebouwde GPS-module kunt u locatiegegevens zoals breedte, lengte, hoogte, tijd en richting aan uw opnames toevoegen. Op uw PC kunt u vervolgens precies zien waar, wanneer en op welke locatie de opnames zijn gemaakt. De K-1 biedt daarnaast nog diverse handige opties zoals een elektronisch kompas, GPS-log en Astro Tracer voor het volgen van hemellichamen door het koppelen van GPS-gegevens aan het vijf-assige beeldstabilisatiesysteem.
Minder laten zien


Meer info? klik op  PENTAX  of vraag het ons. Wij geven graag uitleg.