Google Tag Manager ID is invalid. See logs for details

PENTAX SMC DA 50mm F 1,8

Ontworpen voor het exclusieve gebruik met PENTAX K-vatting

PENTAX SMC DA 50mm F 1,8
€ 225.00 149.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Ontworpen voor het exclusieve gebruik met PENTAX K-vatting digitale camera's met verwisselbare objectieven, beschikt dit unifocale, medium-telefoto-objectief over een groot maximaal en rond diafragma om een natuurlijk, mooi bokeh-effect (uit scherpstelling) effect te creëren, waardoor het ideaal is voor portretten en casual snapshots.
De uitstekende prestaties en het compacte, lichte ontwerp maakt het ook handig voor fotografen van alle niveaus — van beginnelingen van digitale camera's met verwisselbare objectieven tot veeleisende, ervaren fotografen.
Kwalitatieve beeldweergave
Dankzij het hoogstaande optische design van PENTAX is het objectief geoptimaliseerd voor K-vatting digitale camera's met verwisselbare objectieven om astigmatisme doeltreffend te corrigeren voor scherpe, duidelijke opnamen.
Gemakkelijk hanteerbaar medium-telefoto-objectief
Wanneer gemonteerd op een K-vatting digitale camerabehuizing met verwisselbare objectieven van PENTAX biedt dit medium-telefoto-objectief een brandpuntsafstand van ongeveer 76,5 mm in het 35 mm formaat, die een gemiddeld telefotoperspectief biedt dat perfect is voor een portretten met een vlot, mooi bokeh-effect van de achtergrond en snapshots waarbij een deel van het onderwerp wordt bijgesneden. Het voorste oppervlak ervan is behandeld met de originele SP-coating (Super Protect) van PENTAX om niet enkel stof, water en vet af te weren, maar ook om vet dat aan het oppervlak plakt te verwijderen. Zo kan het zorgeloos worden gebruikt in allerlei opnamelocaties.
Groot maximaal diafragma
Dankzij het grote F1,8 maximale diafragma kan het objectief gemakkelijk opnamen produceren met een erg kleine scherptediepte. Het ronde diafragma zorgt voor een natuurlijk, prachtig bokeh-effect, terwijl streepvorming door puntlichtbronnen wordt beperkt. Door het grote diafragma kunt u kortere sluitertijden gebruiken in zwakke belichtingen om het risico op cameratrillingen en onderwerpbewegingen tot een minimum te beperken.
Compact, licht design
Met een lengte van amper 38,5 mm en een gewicht van slechts 122 gram, heeft dit objectief het compacte, lichte design waardoor het comfortabel overal mee naartoe kan worden genomen. Het ziet er solide en verfijnd uit, wat overeenkomt met het design van een topklasse camerabehuizing.