Foto Hietbrink B.V.

SONY HX400

Grootse dromen, groots inzoomen 50x zoom

SONY HX400
SONY HX400
SONY HX400
SONY HX400
SONY HX400
SONY HX400
SONY HX400
SONY HX400
€ 499.00 388.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeHX400 (VA)
Reizen, wilde dieren en meer: haal alles dichterbij met een krachtige compactcamera die werkt en presteert als een DSLR. Met een enorme 50x optische zoom (100x heldere beeldzoom) en een gevoelige Exmor R®-CMOS-sensor met 20,4 MP zorgt de camera voor zeer gedetailleerde beelden, of uw onderwerp nou dichtbij of ver weg is.
DIRECT LEVERBAAR
Sony Cybershot DSC-HX400V compact camera Zwart
De Sony Cybershot DSC-HX400 is een bridge camera met het uiterlijk van een DLSR, maar met het gebruiksgemak van een simpele compact camera. De camera beschikt over een 20.4 megapixel beeldsensor en een snelle BIONZ X processor. Hij biedt uitstekende prestaties in een omgeving met weinig licht. Het Carl Zeiss Vario Sonnar T objectief met 50x optische zoom en een brandpuntsbereik van 24-1200mm in het 35mm-equivalent maakt het mogelijk om weidse landschappen vast te leggen maar ook van zeer veraf gelegen onderwerpen. Het maximale diafragma van f/2.8 zorgt niet alleen voor het kunnen maken heldere opnamen bij weinig licht, maar ook voor het maken van foto's met een kleine scherptediepte.
       
Geen moment meer missen
De DSC-HX400 beschikt over een groot 3" LCD display en een heldere elektronische zoeker die het gemakkelijk maken om uw compositie te bepalen en foto's te beoordelen. Maak trillingsvrije en scherpe full HD video-opnamen dankzij de optische beeldstabilisatie, zelfs als u volledig bent ingezoomd. De camera kan tot 10 continue beelden per seconde in de hoogste resolutie vastleggen, wat ideaal is voor sportfotografie of bij het fotograferen van actievolle momenten. U zult echt geen moment meer missen!

Panorama's en wifi
Om een landschap compleet in één foto vast te leggen beschikt de DSC-HX400 over Intelligent Sweep Panorama. Deze functie maakt gebruik van bewegingscompensatie tijdens het fotograferen van panorama's om onscherpte door bewegende figuren op de voorgrond te verminderen. Om uw gemaakt foto's gemakkelijk te kunnen delen met uw familie en vrienden beschikt de camera over ingebouwde wifi en NFC. En met de ingebouwde GPS kunt u later makkelijk terugzien waar u de foto's gemaakt heeft.
       
Snel scherpstellen
Bij het fotograferen van snel bewegende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld voetballende kinderen of vogels, kan het soms moeilijk zijn om het onderwerp scherp en stabiel in beeld te houden. De Lock-On autofocus maakt gebruik van meerdere scherpstelpunten die het onderwerp weten te herkennen en dit scherp in beeld houden, zelfs als het onderwerp beweegt.
Minder laten zien

Kenmerken
- 3.0" LCD display
- 20.4 megapixel beeldsensor
- Carl Zeiss lens met 50x optische zoom
- Fotografeer met 10 beelden per seconde
- Altijd alles scherp dankzij optische beeldstabilisatie
- Gemakkelijk 360° panoramafoto's maken
- Maak filmopnames in full HD kwaliteit
- Geïntegreerde wifi, NFC en GPS


De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Lensdop
- NP-BX1 li-ion accu
- Netadapter AC-UB10C/UB10D
- Netsnoer
- Multi-USB kabel
- Schouderriem
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie