Foto Hietbrink B.V.

SONY DSC-HX90VB

Kleinste 30x zoom camera past in elke tas

SONY DSC-HX90VB
SONY DSC-HX90VB
SONY DSC-HX90VB
SONY DSC-HX90VB
SONY DSC-HX90VB
SONY DSC-HX90VB
SONY DSC-HX90VB
SONY DSC-HX90VB
SONY DSC-HX90VB
SONY DSC-HX90VB
SONY DSC-HX90VB
€ 470.00 348.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeHX90 (VA)
Moeiteloos bedienen

U bepaalt hoe u een functie wilt gebruiken. Alle bedieningsaspecten kunnen intuïtief worden aangepast—zo gemakkelijk dat u deze camera gewoon altijd wilt gebruiken.
DIRECT LEVERBAAR
Het beste zicht
OLED Tru-Finder

Deze intrekbare OLED Tru-Finder™ met hoog contrast is veel lichter dan conventionele elektronische zoekers en is zeer draagbaar, robuust en praktisch.

   

Meer snelheid en precisie van snelle, intelligente autofocus

Een verbeterd algoritme voor detectie van ruimtelijke objecten zorgt voor een meer optimale en nauwkeurige lensaandrijving om autofocus nog sneller te maken, zodat meer vergankelijke momenten eenvoudig zijn vast te leggen.

       
Deel met gemak—bediening op afstand

Met Wi-Fi®-connectiviteit met iOS en Android-smartphones om uw camera te bedienen en foto/video's eenvoudig te delen. Naast Wi-Fi®-ondersteuning voor verbinding met smartphones maakt NFC-technologie (Near Field Communication) ook een 'One-touch connection' mogelijk met compatibele Android-smartphones en -tablets. U hoeft de apparaten slechts kort tegen elkaar aan te houden om verbinding te maken, zonder een ingewikkelde installatieprocedure.

       Sony Cybershot DSC-HX90 compact camera
De zeer compacte Sony Cybershot DSC-HX90 compact camera beschikt over Vario-Sonnar T* lens met maar liefst 30x optische zoom en een 35mm-equivalent van 24-720mm die door Sony en Zeiss samen is ontwikkeld, een 18.2 megapixel sensor en een krachtige BIONZ X beeldprocessor voor snelle beeldverwerking. Met de zeer gevoelige beeldsensor en het grote ISO-bereik van 80 tot maximaal 12.800 maakt u moeiteloos opnames in bijna elke lichtomstandigheid. Bepaal gemakkelijk de compositie met de heldere intrekbare OLED Tru-Finder en maak prachtige selfies en opnames uit lage posities met het 180 graden kantelbare LCD display. Geniet bovendien van uitgebreide full HD-filmmogelijkheden en deel uw foto's en video gemakkelijk via social media dankzij de ingebouwde wifi- en NFC-connectiviteit.

Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke bediening
Bepaal zelf hoe u functies van de DSC-HX90 wilt gebruiken. Aan de Fn toets kunt u twaalf veelgebruikte functies toewijzen en bovendien kunt u aan de overige zes bedieningsknoppen elk één functie toewijzen. Hierdoor is de camera helemaal naar uw wens in te richten voor een gemakkelijke en intuïtieve bediening. Voor een nog groter bedieningsgemak kunt u veelgebruikte functies voor handmatige scherpstelling, zoom en andere functies toewijzen aan de bedieningsring rond de lens en hier vervolgens direct gebruik van maken tijdens het maken van opnames. En om uw creativiteit helemaal de vrije loop te laten kunt u de camera volledig handmatig bedienen. Daarnaast is de greep van de HX90 ergonomisch ontworpen voor optimale grip en stabiliteit.

OLED Tru-Finder en kantelbaar LCD display
Bepaal gemakkelijk en comfortabel composities met de OLED Tru-Finder en het kantelbare LCD display. De OLED Tru-Finder geeft een helder beeld met hoog contrast en is veel lichter dan normale zoekers. De zoeker geeft opname-informatie en previews in real-time weer, zodat u op scherm exact hetzelfde ziet als wat u op de opname krijgt. Bovendien is de zoeker intrekbaar voor extra draagbaarheid en veiligheid zodat u de camera gemakkelijk in uw jaszak of tas mee kunt nemen. Daarnaast kan het LCD display 180 graden worden gekanteld zodat u uw onderwerp gemakkelijk kunt kaderen wat vooral gemakkelijk is voor het maken van foto's uit lage posities of om prachtige selfies te maken.

Uitgebreide connectiviteit voor gemakkelijk delen
Voor het gemakkelijk delen van uw opnames is de Sony Cybershot DSC-HX90 compact camera voorzien van ingebouwde wifi en NFC. Dankzij NFC kunt u snel verbinding maken via wifi met mobiele apparaten. Daarna kunt u uw favoriete foto's en video's gemakkelijk delen door ze rechtstreeks van de camera naar smartphones en tablet van uw vrienden en familie te sturen. Door de gratis te downloaden PlayMemories Mobile app op uw smartphone te installeren, kunt u bovendien de camera op afstand bedienen.

- Zeiss Vario-Sonnar T* lens met 30 keer optische zoom
- 18.2 megapixel Exmor R-CMOS sensor voor extra gevoeligheid
- Gebruiksvriendelijke en intuïtieve bediening
- Intrekbare OLED Tru-Finder voor betere weergave
- 180 graden kantelbaar LCD display
- Snelle wifi- en NFC-connectiviteit voor gemakkelijk delen van uw foto's en video's
- Volledig handmatige bediening

In doos meegeleverd:
- NP-BX1 li-ion accu
- USB-lader AC-UB10C/UB10D
- Netsnoer
- Micro USB-kabel
- Polsriempje
- Handleiding
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie
Specificaties
Type camera        Compact camera
Productlijn        Sony Cybershot
Breedte        102mm
Diepte        35.5mm
Hoogte        58.1mm
Gewicht        218gr
Minimale gebruikstemperatuur        0°C
Maximale gebruikstemperatuur        40°C
Kleur        Zwart