Foto Hietbrink B.V.

Ricoh WG-6

Weersbestendige camera voor gewone en actie foto's

Ricoh WG-6
Ricoh WG-6
Ricoh WG-6
Ricoh WG-6
Ricoh WG-6
Ricoh WG-6
Ricoh WG-6
Ricoh WG-6
Ricoh WG-6
€ 399.00 349.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeRicoh WG-6 Orange
De Ricoh WG-6  is een robuuste action camera voor zowel foto’s als video’s. De actiecamera is ideaal in verschillende omstandigheden. Zo kunt u tot 20meter diep in het water en tot -10 graden filmen en fotograferen. Ook is de actiecamera bestand tegen schokken en een val vanaf 2 meter hoog. Genoeg activiteiten om de camera mee te nemen.
Aktie: Tot 31 maart 2020 ontvangt direct € 50,-- kassakorting. Gaat nog van prijs af.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Ricoh WG-6 - Kleur zwart

WG-6 zwart
€ 349.00
Ricoh WG-6
De Ricoh WG-6  is een robuuste action camera voor zowel foto’s als video’s. De actiecamera is ideaal in verschillende omstandigheden. Zo kunt u tot 20,1 meter diep in het water en tot -10 graden filmen en fotograferen. Ook is de actiecamera bestand tegen schokken en een val van 2 meter hoog. Er zijn dus genoeg activiteiten om de camera mee te nemen.
De Ricoh WG-6 beschikt over een 20 megapixels CMOS-sensor, 5x optische zoom en Backside Illumination technologie. Dit zorgt voor een hogere lichtopbrengst en lagere ruis met een groter dynamisch bereik in uw foto’s. De functie 'Handheld Night Snap-modus' stelt u in staat automatisch meerdere beelden te maken om een scherp compositiebeeld te Krijgen. De Ricoh WG-6 beschikt over een 5x optische zoomlens met een groothoekbereik van 28mm, waarmee u mooie close-up kunt maken en opnames van landschappen. De functie 'Intelligent Zoom' maakt het mogelijk om een zoombereik van ruim 40,5 keer te krijgen zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit. De functie 'Interval Shooting' stelt u in staat om eenvoudig foto's te maken tussen verschillende punten.
Naast foto’s maakt de Ricoh WG-6 4K video’s in 30fps. Dankzij de ingebouwde beeldstabilisatie verlopen uw beelden soepeler, waardoor u de actie nog beter in beeld brengt. Voor macro en close-up beelden beschikt de camera over 6 ingebouwde LED macro lichten om de lens. Deze lichten minimaliseren de bewegingen van uzelf en het object. De Ricoh WG-6 beschikt over een 3.0" breedbeeld LCD-scherm, met een resolutie van 3:2 en ruim 1 miljoen dots. Voorzien van een AR-coating heeft u minder last van schitterigen en reflecties op het scherm, zodat u altijd een scherp beeld heeft als uw buiten in de felle zon wilt fotograferen. Met de functie 'Outdoor View' kunt u de helderheid van het LCD-scherm aanpassen.
U kunt goed uw creativiteit kwijt met de Ricoh WG-6. Deze camera beschikt over 18 scènemogelijkeheden waarmee u uw opnames helemaal eigen kunt maken. Ook is het mogelijk om uw eigen instellingen op te slaan en op te roepen met één druk op de knop. Zo kunt u snel een gemakkelijk de meest gebruikte instellingen activeren, zonder dat u daar eerst door een heel menu moet doorgaan. Met de ingebouwde GPS module legt u gedetailleerd uw reisloggegevens vast. Handig als u wilt weten waar de foto of video exact is gemaakt.

Belangrijkste kenmerken van de Ricoh WG-6       Info kijk bij RICOH
20 Megapixel CMOS-sensor
4K en Full HD videomogelijkheden met 30fps
28mm groothoekbereik
18x scenes mogelijkheden 12x digitale filters
Ingebouwde beeldstabilisatie LED macrolichten om de lens
GPS en onderwatermodus met flits
Stevige en vernieuwde behuizing
DB-110 Lithium-ion batterij AC-U2 power plug adapter
USB kabel Draagriem voor de hand Twee jaar garantie