Foto Hietbrink B.V.

Panasonic TZ 58 complete set

Compacte camera met Wifi, 20x zoom, Kantelbaar scherm

Panasonic TZ 58 complete set
Panasonic TZ 58 complete set
Panasonic TZ 58 complete set
Panasonic TZ 58 complete set
Panasonic TZ 58 complete set
225.00 *Prijzen zijn inclusief btw
De Panasonic Lumix DMC-TZ58 is een compacte vlog/reiscamera die gemakkelijk in je bagage past. Laat dat kleine formaat je niet op het verkeerde been zetten, want je kunt deze camera in allerlei situaties gebruiken. Houd het overzicht en zet een weids landschap op de foto. Of zoom 20x in en breng kleine details in beeld. Selfieliefhebbers leven zich uit met het 180 graden kantelbare scherm. Wil je voorkomen dat je arm je beeld blokkeert, gebruik dan via de app je smartapparaat als afstandsbediening.
Productbeschrijving
De Panasonic LUMIX DMC-TZ58 is een zeer compacte 20x superzoomcamera met een kantelbaar LCD-scherm en Full-HD video-opnames. Leg gedenkwaardige reismomenten vast met selfie-functies en deel ze met Wi-Fi.

Knipoogdetectie en 180° kantelbaar beeldscherm
Zodra je het beeldscherm 180° omhoog draait, gaat de selfie-tijd in. Daarna kun je de sluiter activeren door te knipogen voor een vrijere en flexibelere selfie. Samen met de modi Soft Skink, Slimming en Defocusing levert dit prachtige en duidelijke selfies op.

Zoom in
Een krachtige 20 x optische zoomlens in een platte body haalt het object heel dichtbij en laat je probleemloos beslissende sportmomenten en natuurlijke uitdrukkingen van mensen en dieren vastleggen.

Panasonic Image App
Met behulp van de 'Panasonic Image App' kun je je smartphone of tablet gebruiken om op afstand in en uit te zoomen, scherp te stellen en opnames te maken. Daarbij deel je je foto's eenvoudig op social media via deze app.

Scherpe beelden
POWER O.I.S. (optische beeldstabilisator) corrigeert nog nauwkeuriger om vervaging te minimaliseren, zelfs als er een krachtige zoomlens wordt gebruikt. Tevens onderdrukt de actieve modus handtrillingen bij video-opnames.

Veel opties!
Neem video op met een druk op een aparte filmknop, waardoor je handig kunt schakelen tussen fotograferen en filmen. Creative Control biedt een aantal filtereffecten waarmee je artistieke of originele expressie aan foto's en video's kunt toevoegen. et Creative Panorama kun je met één druk op de knop dynamische verticale of horizontale panoramafoto's maken door gewoon de camera te draaien. Gebruik deze drie effecten als je een selfie maakt en maak mooiere portretten. Met de modus Soft Skin ziet de huid er helderder en zachter uit.
Met de modus Slimming worden de lijnen van het gezicht verscherpt. En met Defocusing wordt het object scherp gehouden terwijl de achtergrond vervaagt.

Standaard meegeleverd:
- Accu DMW-BCM13- AC-adapter- USB-kabel- Draagriem- Handleiding
Complete set. Alles wat u nodig heeft zit in dit pakket. Handig nepropreen tasje dat als een tweede huid om de camera sluit.
Een snel SD geheugen kaartje om genoeg opnames te kunnen maken en te filmen in HD kwaliteit.
Een statiefje? Wat moet ik ermee zult u zeggen. Probeer het maar eens, vooral als het licht wat minder wordt.
Camera op het statiefje en de camera op tijdontspanner en u zult zien dat uw foto's mooier en scherper worden.
Opgevouwen is het statiefje een hangreep wat bij filmen, foto's en vloggen een beter relutaat geeft.

Optioneel is een extra accu, om nooit zonder stroom te zitten en een HDMI kabel zodat u foto's en film
direct vanaf de camera op uw TV. kunt bekijken.