Foto Hietbrink B.V.

Nikon-1a draadloze mobiele adaptor

NIEUW voor D3200

Nikon-1a draadloze mobiele adaptor
55.00 *Prijzen zijn inclusief btw
1 tot 3 dgn.
De WU-1b draadloze mobiele adapter is een USB-dongle waarmee u een draadloze verbinding tot stand kunt brengen tussen bepaalde digitale spiegelreflexcamera's van Nikon en een mobiel smartapparaat*. U kunt de adapter gebruiken om foto's en films direct naar een smartphone of tablet over te zetten of om uw spiegelreflexcamera op afstand te bedienen via uw smartapparaat**.

Waar u ook bent, dankzij de adapter kunt u beelden probleemloos overzetten: u hoeft geen verbinding te maken met een externe Wi-Fi-hotspot en de adapter wordt van stroom voorzien door de camera. Of u nu foto's en films naar uw smartapparaat wilt verzenden om ze vervolgens te kunnen delen, of beelden wilt overzetten om ruimte vrij te maken op de geheugenkaart van de camera, u kunt dit allemaal met gemak doen.

U kunt met de adapter ook uw spiegelreflexcamera op afstand bedienen**. Daardoor is de adapter een handig accessoire als u een zelfportret wilt maken of beelden vooraf op een grotere tablet wilt bekijken voordat u de opname maakt.

  • Belangrijkste kenmerken
Draadloze mobiele adapter voor compacte digitale spiegelreflexcamera's met ingebouwde Wi-Fi-verbinding. Maakt een directe verbinding tussen een digitale spiegelreflexcamera van Nikon en een smartphone of tablet mogelijk*.
Stroomvoorziening via de camera: geen batterijen nodig.
Eenvoudige overdracht: foto's en films van hoge kwaliteit kunnen direct vanaf de camera naar een smartapparaat worden verzonden. Zo kunt u ze gemakkelijk delen via sociale media, uploaden naar sites voor het delen en opslaan van foto's, of via e-mail verzenden.
Camerabediening op afstand**: met de WU-1b kunt u de camera op afstand bedienen via uw smartapparaat. Perfect voor zelfportretten en groepsfoto's.
Beelden vooraf bekijken of kadreren op uw smartapparaat: gebruik uw smartphone of tablet om beelden vooraf te bekijken wanneer u opnamen op afstand maakt, of gebruik het grotere scherm van uw tablet om ingewikkelder opnamen te kadreren.
Gemakkelijke back-up: maak ruimte vrij op de geheugenkaart van uw camera door foto's en films op uw smartapparaat op te slaan.
Compatibiliteit: de WU-1b ondersteunt momenteel Android 2.3 of hoger voor smartphones en Android 3.0 of hoger voor tablets.
Software: via Google Play kunt u gratis Wireless Mobile Adapter Utility naar uw smartapparaat downloaden.
Eenvoudige firmware-updates: firmware-updates kunnen gemakkelijk via uw smartapparaat worden uitgevoerd.
* Compatibel met smartapparaten met Android. Compatibiliteit met iOS wordt verwacht vanaf het najaar van 2012. Voor het gebruik van deze functie moet Wireless Mobile Adapter Utility vooraf op het smartapparaat worden geïnstalleerd. Dit hulpprogramma kan gratis worden gedownload via Google Play™.

** Als u de optionele WU-1b draadloze mobiele adapter op de camera bevestigt, kunt u de camera op afstand bedienen via uw smartapparaat met draadloos LAN*. U kunt de sluiter ontspannen, een scherpstelpunt selecteren en fotograferen in de tijdstand.
Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.