Foto Hietbrink B.V.

GoPole BOBBER

De GoPole Bobber is een uniek GoPro accessoire

GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
GoPole BOBBER
39.95 *Prijzen zijn inclusief btw
De GoPole Bobber is een uniek GoPro accessoire en de eerste in zijn soort. De Bobber is namelijk een handgreep die speciaal is ontworpen om je kostbare camera te redden als die in het water zou vallen. Hij doet dus dienst als handgreep en als reddingsboei!

GoPole BOBBER

De GoPole Bobber is een uniek GoPro accessoire en de eerste in zijn soort. De Bobber is namelijk een handgreep die speciaal is ontworpen om je kostbare camera te redden als die in het water zou vallen. Hij doet dus dienst als handgreep en als reddingsboei! En in tegenstelling tot veel alternatieven op de markt schermt de Bobber je blik op het beeldscherm van de GoPro beslist niet af. Veilig actiefilmen op het water was nog nooit zo simpel!

Een GoPro camera met Bobber blijft rechtop drijven

Als je een GoPro camera met een Bobber in het water laat vallen, dan blijft deze rechtop drijven, eigenlijk net zoals een boei of een dobber. De felgele kleur van de Bobber maakt het gemakkelijk om hem snel terug te vinden. Met de Bobber blijven alle GoPro Cameras met LCD BacPac, Battery BacPac, WiFi BacPac en duikbehuizingen drijven. Zelfs met een camera met 3D HERO systeem zinkt de Bobber niet. Bespaar jezelf dus de schrik van je leven en zet je GoPro op een Bobber als je gaat zeilen, surfen, kajakken of raften! Dan zinkt je kostbare camera niet naar de bodem van de oceaan als er iets fout gaat, maar vis je hem gewoon weer op.

Een robuuste handgreep van zacht kunststof voor je GoPro

Behalve een dobber, is de Bobber ook een robuuste handgreep van zacht en stroef kunststof die uitstekend in de hand ligt. Je hebt altijd grip door de het reliëf van het speciale logo op de Bobber en door het zachte materiaal krijg je geen kramp bij het vasthouden. De Bobber is waterdicht tot een diepte van maar liefst 60 meter en je bevestigt de Bobber direct aan alle GoPro HERO action cams. Om te voorkomen dat je de Bobber echt nodig hebt, is er een handige, verstelbare polslus aanwezig waardoor de kans dat je de camera laat vallen sowieso al stukken minder wordt.

Intelligente GoPro accessoires

Met een GoPro action cam zijn foto's en filmopnamen mogelijk waar je vroeger alleen maar van droomde. Het is de ideale camera voor actiesporters die hun prestaties willen vastleggen en delen met de wereld. Om ervoor te zorgen dat je er nog meer mee kunt dan je dacht, levert het Amerikaanse GoPole een serie verschrikkelijk handige accessoires. GoPole fabriceert namelijk hoogwaardige bevestigingen en intelligente accessoires voor GoPro camera's waarmee de toepassingsmogelijkheden fors worden uitgebreid. Degreef & Partner levert een uitgekiende selectie van deze accessoires zodat ook de mogelijkheden van Nederlandse actiesporters praktisch ongelimiteerd zijn.